Μεγάλη νίκη για την αντρική μας ομάδα, εντός έδρας επί του πρωτοπόρου Πήγασου Κορυδαλλού, με 63-56. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τη διαφορά των 8 πόντων του αγώνα του πρώτου γύρου και οι πιθανότητές μας για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο να είναι ελάχιστες πλέον, αλλά διασφαλίστηκε το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs τουλάχιστον και φυσικά συνεχίστηκε το αήττητο σερί του δευτέρου γύρου, που διευρύνθηκε στους δέκα αγώνες!!!

Το ματς ήταν φοβερό ντέρμπι, σ' ένα κατάμεστο γήπεδο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν εκατέρωθεν μικρές διαφορές, οι οποίες εξανεμίζονταν γρήγορα.Στην αρχή οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και άστοχες, αλλά η δύναμη και το πάθος ξεχείλιζε. Η πρώτη περίοδος βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με έναν πόντο και οι δύο επόμενες έληξαν με ισοπαλία!!! Στο πρώτο λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 8 συνεχόμενους πόντους, αλλά σιγά-σιγά ο Πήγασος ροκάνισε τη διαφορά και προηγήθηκε και με έναν πόντο. Το τέλος ήταν πραγματικά γκραν γκινιόλ, με τον Μωυσίδη που ήταν άποντος μέχρι τότε, να πετυχαίνει πέντε πόντους και τον Τσεπαπαδάκη δύο βολές και το ματς στο τελευταίο λεπτό πήγε ξαφνικά στους εφτά πόντους και η τελευταία επίθεση ήταν για τον Ερμή, που αστόχησε κι έμεινε με τη γλυκόπικρη γεύση της νίκης, χωρίς όμως την πολυπόθητη διαφορά.
Σημασία έχει ότι η ομάδα του Αδάμ απέδειξε ότι δικαιότατα βρίσκεται στη βαθμολογική θέση που έχει τώρα και συνεχίζει έτσι μέχρι το τέλος. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν την ψυχή τους σε άμυνα κι επίθεση, με τους Τσεπαπαδάκη, Βλάχο (με τρομερή παρουσία και στα ρημπάουντ), Διαμαντή και Λόη (που σκέπασε τα καλάθια) να ξεχωρίζουν έστω κι ελάχιστα.
Συνέχεια την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου, εκτός έδρας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα της Αιξωνής, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και την είσοδο στα play-offs ανόδου.
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. – ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ 63-56
Διαιτητές: Πόντας, Λουκάς
Δεκάλεπτα: 10-11, 28-28, 44-44, 63-56
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. (Αδάμ, Μαγουλάς): Φύτρος 6(2), Λόης, Τσεπαπαδάκης 17(2), Μωυσίδης 5(1), Βλάχος 14(1), Διαμαντής 16(2), Σιούτης 1, Παππάς, Κανινής, Μενιουδάκης 2, Κακάλης, Ρόζος 2

c23b