Το "τρένο" του Ερμή Αργυρούπολης, έκανε στάση στη Γλυφάδα, καθώς μετά από 10 συνεχόμενες νίκες, η ομάδα του Αδάμ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Αιξωνή με 56-48.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, με τον Ερμή να έχει μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία, ιδιαίτερα του διαιτητή Πέτρου και πολλά ευτράπελα από τη γραμματεία. Η άμυνα του Ερμή ήταν πραγματικά πολύ καλή, αλλά στην επίθεση υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και αστοχία, αφού μπήκαν μόνο δύο τρίποντα. Ελαφρυντικά υπάρχουν πολλά κι έχουν να κάνουν με παίχτες που αγωνίστηκαν τραυματισμένοι (Μωυσίδης, Φύτρος), με παίχτες που αγωνίστηκαν κλινήρεις (Λόης), αλλά και την απουσία του Παππά που έσπασε το δάχτυλο του χεριού του.
Πλέον, ο Ερμής ισοβαθμεί με τη Φιλία Περάματος στη δεύτερη θέση και απ' ότι φαίνεται όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής. Πλέον μένουν μόνο δύο αγώνες, με τον επόμενο να είναι εκτός έδρας με την Αμφιάλη, την Παρασκευή 21/4. Σίγουρο είναι το πλεονέκτημα έδρας στα play off, μένει μόνο να δούμε αν θα τερματίσουμε στη δεύτερη ή την τρίτη θέση.

ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΓYΡΟΥΠΟΛΗΣ 56-48
Διαιτητές : Τσάτσης Πέτρου
Δεκάλεπτα : 13-11, 32-22, 45-34, 56-48
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓYΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αδάμ, Μαγουλάς): Φύτρος, Λόης, Τσεπαπαδάκης 11, Μωυσίδης 2, Βλάχος 6, Διαμαντής 10(1), Σιούτης 1, Βασιλάκος , Κανινής 5(1), Μενιουδάκης , Κακάλης 7, Ρόζος 6.

i click 2321