Πιστός στο πλάνο του για αξιοποίηση των νεαρών παιχτών του από τα τμήματα υποδομής, ο Ερμής Αργυρούπολης, κατέβασε στη δωδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, για τη National League 2, τον 16χρονο (γεννηθέντα το 2008), Μανώλη Καλλέργη.

Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί ο Μανώλης, που είχε κατέβει στη δωδεκάδα και των περσινών αγώνων μπαράζ ανόδου στη National League 2, αλλά αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα αργήσει να συμβεί, στο πλάι τεράστιων παιχτών, όπως ο Ντούσαν Σάκοτα ή ο Νίκος Πέττας, με τους οποίους και προπονούνται πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες εβδομάδες είχε αγωνιστεί με το αντρικό ο 15χρονος Μάριος Φινοκαλιώτης, όπως και οι έφηβοί μας, Χρήστος Χατζόπουλος, Βαγγέλης Σωτηρόπουλος και Χρήστος Ρετσινάς.

Μιας και αναφέραμε τους Εφήβους, ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Final 6 της ΕΣΚΑΝΑ για την άνοδο στην Α' Κατηγορία, επικρατώντας του Πορφύρα με 65-49, παρά τις τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες που είχαν και ο επόμενος αγώνας τους είναι σήμερα, Τρίτη 19/3, στις 21.30 στο κλειστό της Βούλας, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.